Check beschikbaarheid Photobooth

Controleer of er op jouw gewenste datum nog systemen beschikbaar zijn en stel hier je eigen photobooth samen en vraag de offerte aan.

 

Selecteer in de kalender de datum van de huur en controleer of er systemen beschikbaar zijn

 • Stel jouw eigen Photobooth samen


  *Welke Photobooth wil je huren?

  Tip! Wij adviseren Photobooth Premium, de voordelige keuze voor hoge kwaliteit foto's.  *Aantal afdrukken

  *Aantal afdrukken printerbooth


  Extra functionaliteit

  Extra functionaliteit printerbooth

  Na het voltooien van de aanvraag nemen we contact met je op om de personalisatie of achtergrondfoto af te stemmen met jouw eigen tekst, logo etc. We maken een design op maat.


  *Formaat foto's

  *Grote foto's keuze

  Grote foto's worden één keer per sessie afgedrukt.

  Tip! 4 foto's op één foto is een populaire keuze

  *Fotostrips keuze

  Fotostrips worden twee keer per sessie afgedrukt.

  Tip! 3 foto's op een fotostrip is een populaire keuze

  Als je geen personalisatie hebt aangevinkt, wordt het logo & tekst deel weggelaten. Bij fotostrips wordt dit deel vervangen voor een foto. 


  *Type feest

  *Aantal gasten op feest / evenement

  Opmerkingen / vragen


  Levering


  *Keuze levering


  Zelf ophalen & retourneren

  Je haalt de photobooth 1 tot 2 dagen voor het feest zelf bij ons magazijn op met een auto en plaatst het systeem op de gewenste locatie. De photobooth past in vrijwel elke auto. De volgende dag na het feest /evenement lever je het systeem weer terug op afgesproken datum + tijd.

  Transport door ons thuis geleverd

  We leveren het systeem 1 tot 2 dagen voor het feest bij je thuisadres af. Je kunt vervolgens het systeem zelf eenvoudig plaatsen op het feest / evenement. Na het feest neem je het systeem weer mee naar jouw thuisadres waar het systeem op afgesproken datum + tijdperiode wordt opgehaald.

  Hier zitten transportkosten aan verbonden die afhankelijk zijn van de afstand, deze sturen we in de offerteaanvraag naar je door.

  Transport door ons en opbouwen op de feestlocatie

  Full-service

  We leveren het systeem op de feestlocatie en bouwen het op. Het systeem is direct beschikbaar om te gebruiken. We halen het systeem de volgende dag in de morgen op de feestlocatie weer op.

  Hier zitten transportkosten aan verbonden die afhankelijk zijn van de afstand, deze sturen we in de offerteaanvraag naar je door.